Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που θέλουν να πάνε στην Eurovision με την Κύπρο!

Μετά το "Οχι" του Γιώργου Παπαδόπουλου στους υπευθύνους της Eurovision, οι ιθύνοντες τώρα αναζητούν τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό!

Σύμφωνα με το ShowTime-cy, το ΡΙΚ και οι υπεύθυνοι της Eurovision

πίστευαν πως ο τραγουδιστής θα έδινε θετική απάντηση κάτι που τελικά δεν επαληθεύτηκε αφού ως γνωστόν οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου τον αφήνουν... εκτός ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Τι γίνεται όμως από δω και πέρα;

Εδώ και αρκετό καιρό, διάφοροι καλλιτέχνες έχουν στείλει τις δικές τους προτάσεις στα γραφεία του ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision... Ανάμεσα τους... είναι ο Γιώργος Δούκας, η Βαλάντω, αλλά και ο Φίλιππος Κωνσταντίνος πρώην μέλος των ΟNE.

Τα δύο σημαντικά κριτήρια για να πάρει κάποιος φέτος το... πράσινο φως και να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision είναι... να έχει δυνατό και πρωτότυπο τραγούδι και το σημαντικότερο να έχει δίπλα του δυνατό χορηγό που να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες του διαγωνισμού. Το ΡΙΚ ήδη είπε "Ναι" στο να αναλάβει να πληρώσει την EBU και κάποια άλλα μικροέξοδα όμως χωρίς δυνατό χορηγό κανείς δεν παίρνει το OK.

Keywords
Τυχαία Θέματα