Tα καρφιά της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Σταύρο Θεοδωράκη!

Νέο μέτωπο στην ελληνική τηλεόραση ανοίγει μετά τα 'καρφιά' που εξαπέλυσε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη στήλη της στο Βήμα για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του δημοσιογράφου που είχε ως θέμα της τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά μέσα από τη φυλακή, η τηλεκριτικός έγραψε μεταξύ άλλων μέσα από τη στήλη της:

"Πουλάει το φαιδρό. Όπως και το σκάνδαλο ειδικά εάν σε αυτό εμπλέκονται οι φίρμες της νεοελληνικής φούσκας.

Ηταν λογικό λοιπόν μία συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στους «Πρωταγωνιστές» να αποτελέσει ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν. Διανθισμένη μάλιστα με σκάνδαλα όπου πρωταγωνιστούν η Βίκυ Σταμάτη, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, και άλλοι εκπρόσωποι του νεοπλουτισμού και της διαφθοράς η εκπομπή διασφάλισε από το τρέιλερ κιόλας το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον που εξατμίστηκε στην εξέλιξη καθώς το περιεχόμενο ήταν μία απλή παρουσίαση και καταγραφή γεγονότων τα οποία ένας διαβασμένος τηλεθεατής ήδη γνώριζε από τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, καλύτερα από τους «Πρωταγωνιστές».

Οι συνεντεύξεις λειτούργησαν απλά σαν σπικάζ των υποθέσεων απάτης και φοροδιαφυγής ενώ ήταν εμφανής η διάθεση να γίνει μία εκπομπή πιο ανάλαφρη καθώς χρησιμοποιήθηκαν τραγούδια και άλλα τηλεοπτικά εφέ για να στολιστεί η «διαφθορά». Επιπλέον, στην υπόθεση Λάκη Γαβαλά, η οποία αποτέλεσε και την δημοφιλέστερη, παραμερίζοντας το κομμάτι της συνέντευξης _ που ήταν ομολογουμένως επιτυχία_, απορία προκαλεί η συνεχής επανάληψη του βίντεο με τον μόδιστρο να ακκίζεται σε στύλο που χρησιμοποιούν οι στριπτιζέζ σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού. Εικόνες από βίλες που είχαμε δει πολλάκις σε εφημερίδες και σάιτ, εικόνες ανθρώπων από τη ζωή που έκαναν αποενοχοποιημένα την περίοδο των παχιών αγελάδων και καταδικαστέα την εποχή της κρίσης, λίγο σούσουρο, λίγο σκάνδαλο και καληνύχτα σας. Άτυχη στιγμή των «Πρωταγωνιστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα