Lady Rebel ή Dance Queen; Και τα δύο, φυσικά!

Το νέο άρωμα της Mango μεταμορφώνεται και αποκαλύπτει τις πιο συναρπαστικές πλευρές σας

Αυτό που κάνει ένα άρωμα ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που εξελίσσεται πάνω στην επιδερμίδα. Και το νέο άρωμα της Mango φτάνει στα άκρα, με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο: Η Lady Rebel αυτή τη φορά αποκαλύπτει την πιο εκλεπτυσμένη πλευρά του χαρακτήρα της, καθώς μεταμορφώνεται σε μια... Dance Queen, μια βασίλισσα άνετη, εξαιρετικά κομψή, έτοιμη να ανάψει φωτιές στο dance

floor.

Ο χυμός του Lady Rebel είναι ένα mix από φρούτα του δάσους, γκρέιπφρουτ και πράσινο μανταρίνι, ένα κοκτέιλ που αναδεικνύει το ζωντανό και προκλητικό χαρακτήρα του. Όμως αυτή είναι η μια πλευρά του αρώματος- καθώς περνάει η ώρα, αποκαλύπτεται ένα φινετσάτο μπουκέτο λουλουδιών που ενισχύεται θηλυκό γιασεμί και υπνωτιστικό πολύανθο.

Όσο για τη συσκευασία του, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ultra chic: κατάλευκη, με χρυσά γράμματα που αποτίνουν φόρο τιμής στην ευγενή καταγωγή της βασίλισσας και ροζ λουλούδια να εκφράζουν τη θηλυκότητα του αρώματος. Το μπουκάλι του Lady Rebel Dance Queen αποτελεί τη νεότερη εκδοχή του σχεδίου του κλασικού μπουκαλιού του Lady Rebel μόνο που αυτή τη φορά είναι διακοσμημένο με ένα ντελικάτο, διάφανο καπάκι σε σχήμα διαμαντιού: ένα σύμβολο απόλυτης κομψότητας.

Το νέο Eau De Toilette της Mango θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora

Keywords
Τυχαία Θέματα