Eurovision 2013: Η Τζωρτζίνα και η διάσημη μαμά της

Γνωρίζατε ότι η τραγουδίστρια, Τζωρτζίνα, που ερμηνεύει το τραγούδι Angel με τον Alex Leon και είναι υποψήφιο στον ελληνικό τελικό της Eurovision, «κουβαλάει» τα γονίδια μιας από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες κατά τις δεκαετίες του '60 και του '70, που δεν είναι άλλη από τη... θρυλική Τάμμυ;


Η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας, Τάμμυ, λέει στην Espresso

: «Ήθελα να κάνω οικογένεια... σταμάτησα τον Οκτώβριο του 1978 και δύο μήνες μετά έμεινα έγκυος στην κόρη μου, την Τζωρτζίνα. Από τότε είχα πολλές προτάσεις για να ξανατραγουδήσω, αλλά είμαι άνθρωπος πολύ σαφής: Όταν αποφασίσω κάτι, το εφαρμόζω και το να επιστρέψω τώρα στο τραγούδι το θεωρώ κάτι σαν... μνημόσυνο! Πιστεύω ότι τέτοιες δουλειές όπως είναι το τραγούδι πρέπει να τις κάνεις όταν είσαι νέος και απερίσπαστος. Σήμερα ασχολούμαι με την οικογένειά μου και δεν έχω κανένα απωθημένο».

Η Τάμμυ είναι παντρεμένη με τον μπασίστα Νίκο Καραχάλιο και έχει άλλη μία κόρη, τη Νίνα, που είναι μικρότερη από την Τζωρτζίνα και ασχολείται με τον χώρο του τουρισμού.

Όσο για τη συμμετοχή της κόρης της στην Eurovision υποστηρίζει: «Είμαι ευχαριστημένη που είναι στις υποψήφιες. Τώρα αν θα επιλεγεί η όχι για να μας εκπροσωπήσει, δεν το ξέρω και δεν θέλω να πω κάτι. Η αλήθεια όμως είναι πως μία συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν βγαίνει πάντα σε καλό, μπορεί και να σε κατακρημνίσει, γιατί όπως λέω εγώ, τα αποτελέσματα βγαίνουν και από τα "συμπεθέρια", δηλαδή τις χώρες που έχουν σχέσεις μεταξύ τους».

Keywords
Αναζητήσεις
ταμμυ ελληνιδα τραγουδιστρια
Τυχαία Θέματα