5 τρόποι για να χωρίσεις μια γυναίκα (και να μη γίνεις ρεζίλι)

Για πολλούς, είναι πιο εύκολο να σε χωρίζουν, παρά να χωρίζεις εσύ.

 

Ενοχές, βαριά συνείδηση, διπλοσκέψεις και το άγχος του ότι ρίχνεις στα σκουπίδια ό, τι έχει επενδύσει (αν έχει επενδύσει) ο άλλος στη σχέση σας. Όταν όμως το αποφασίσεις, κάν' το «αντρικά». Καν' το ξεκάθαρα.

Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω για το θέμα:

1. Υστεροφημία, αυτή η άγνωστη

Ξέχνα την οποιαδήποτε καβάτζα του να διατηρήσεις αλώβητο το προφίλ και το status του «πιο γλυκού άντρα στον πλανήτη» (τίτλο τον οποίο σου είχε η ίδια απονείμει

μέσα στη σχέση σας και ήσουν το «γλυκουλίνι» της..!). Δώσε της απλόχερα την ευκαιρία και το προνόμιο να σε μισήσει κατάφορα που την χωρίζεις εσύ (γιατί οι γυναίκες, έστω και μόνο για εγωιστικούς λόγους, θέλουν εκείνες να μας χωρίζουν και μετά να το παίζουν Μαρίες Τερέζες που ενδιαφέρονται και μας συμπονούν και που το έκαναν για το καλό μας, «για να βρούμε μια που θα μας αξίζει...». Ξερνάω τώρα.). Δώσε της την «ικανοποίηση» να σε σιχαθεί πατόκορφα, να μην θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστό, να κάνει χαρτοπόλεμο ό, τι χάρτινη κοινή φωτογραφία (πιθανώς) έχετε (αλλιώς να πατήσει χωρίς ανενδοίαστα το Delete All του φακέλου με τις «My love and I» ψηφιακές φωτογραφίες σας). Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για τη υστεροφημία σου, όταν εσύ την έχεις χωρίσει. Δεν υπάρχει υστεροφημία σε αυτήν την περίπτωση. Μόνο σκόρπιες φήμες για σένα, θα τις ακούσεις από τρίτες, καθοδόν, για τον ανδρισμό σου, για τα χούγια σου, για τις παραξενιές σου και για το χρόνο που της έφαγες (ακόμη κι αν η σχέση σας κράτησε κάνα εξάμηνο το πολύ).

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα