Video: Arcade Fire – ‘Reflektor’

13:21 10/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο το σχήμα από τον Καναδά, π.χ. θυμηθείτε το ‘Neon Bible‘ ή το The Wilderness Downtown. Ο λόγος για το interactive video για το ΄Reflektor’, πρώτο single από το ομώνυμο τέταρτο άλμπουμ των Arcade Fire (που κυκλοφορεί τέλη Οκτώβρη από την Merge Records), με το οποίο μπορείτε να δείτε (ακολουθώντας το λινκ, θα χρειάστειτε όμως να

έχετε το Google Chrome ως browser) αλλά και να “παίξετε” με το βίντεο είτε με το κινητό σας είτε μέσω mouse ή/και webcam. Το interactive video έχει επιμεληθεί ο Vincent Morisset και έχει γυριστεί στην Αϊτή.

Το ‘Reflektor’ (που είναι σε παραγωγή James Murphy και συμμετέχει και ο David Bowie στα δεύτερα φωνητικά) θα κυκλοφορήσει και σήμερα το βράδυ σε βινύλιο σε διάφορα δισκάδικα ανα τον κόσμο (φυσικά όχι στην Ελλάδα) αλλά και ψηφιακά ενώ πέρα από το interactive video παρακάτω αναμένουμε και “κανονικό” σε σκηνοθεσία Anton Corbijn. Περισσότερα οσονούπω στα http://reflektor.arcadefire.com/ και http://www.thereflektors.com/ ή εναλλακτικά ακολουθήστε το fan account @ArcadeFiretube στο twitter που φαίνεται να μαζεύει όλες τις πληροφορίες όπως εξελισσόνται. Update. Πλέον είναι διαθέσιμο τόσο το βίντεο του Corbijn (βλ. παρακάτω) όσο και το Reflektor για προπαραγγελία σε διάφορα φορμάτς (digital download, διπλό cd, διπλό βινύλιο) μέσω του επίσημου site της μπάντας.

Arcade Fire – ‘Reflektor‘ (Interactive Video)

Arcade Fire - ‘Reflektor’ (Official Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα