To Plisskën ανάμεσα στo αγαπημένα φεστιβάλ του κόσμου για το Pitchfork!

23:38 18/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για το φετινό Plisskën Festival και η φιλόδοξη διοργάνωση που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της σταθερή στις απόψεις της και στην αισθητική της για τρίτη χρονιά πλέον έχει πλέον να νιώθει υπερήφανη για την διεθνή αναγνώριση που απολαμβάνει.

Το γνωστό σε όλους αμερικάνικο website Pitchfork, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δημοσίευσε αυτές τις μέρες τον απόλυτο φεστιβαλικό οδηγό για αυτό το καλοκαίρι,

ξεχωρίζοντας τα 30 καλύτερα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτή τη λίστα βρίσκουμε και το Plisskën με ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο να συνοδεύει την αναφορά, το οποίο αξίζει να διαβάσετε.

Διαβάστε το The Pitchfork Guide to Summer Festivals 2013 !

Σε άλλα νέα που αφορούν το Plisskën Festival, αν δεν έχετε ήδη δει το εξαιρετικό trailer της φετινής διοργάνωσης, δείτε το παρακάτω!

Κατά τα άλλα, το line up και όλες οι πληροφορίες για την φετινή τετραήμερη φεστιβαλική εμπειρία του Plissken Festival είναι πλέον λίγο πολύ γνωστά σε όλους ελπίζουμε, και θα τις βρείτε στο επίσημο website της διοργάνωσης http://plisskenfestival.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα