Slow Magic, Kid Flicks, Fresh Things First & Blue Lagoon μαζί στο ΤΩΡΑ Κ44

Η ομάδα του Plisskën Festival ετοιμάζεται για την διοργάνωση του 2013 – με το line up ήδη να ολοκληρώνεται σιγά σιγά.

Παράλληλα όμως, συνεχίζει τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του, και μετά την ανακοίνωση της εμφάνισης του Toro Y Moi στο Bios στις 18 Ιανουαρίου αυτή τη φορά συνεργάζεται με την πάντα δραστήρια ομάδα του Κορμοράνου και το Τώρα Κ44 προσκαλώντας μας σε μία βραδιά με δωρεάν είσοδο αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Βασικός καλεσμένος σε μία live

εμφάνιση ο μυστηριώδης Αμερικανός Slow Magic, για τον οποίο η αλήθεια γνωρίζουμε ελάχιστα – κάτι που προφανώς επιθυμεί και ο ίδιος, αφού καταφέρνει να διατηρεί την ανωνυμία του, ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις και στις φωτογραφήσεις εμφανίζεται πάντα φορώντας μάσκα. Η ηλεκτρονική μουσική όμως που δημιουργεί αρκεί.

Χαρακτηριστικά, ακούμε το πρόσφατο single του “On Yr Side”

καθώς και το φετινό  του album με τον τίτλο-σχήμα “▲”

Νωρίτερα, ο Kid Flicks, το μουσικό alter ego του 24χρονου Νίκου Δερβίση θα παρουσιάσει ζωντανά με το νέο του τριμελές group το δεύτερο album του με τίτλο “By Typing, ‘I Talk”, You Talk” το οποιο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Inner Ear Records.

Ακούστε παρακάτω το νέο album του Kid Flicks

Την βραδιά θα ανοίξει ο αγαπητός μας Blue Lagoon, ιδρυτικό μέλος και resident dj του Κορμοράνου, ενώ το κλείσιμο έχει αναλάβει η ομάδα Fresh Things First.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου @ ΤΩΡΑ Κ44
Blue Lagoon (DJ set) 21:30
Kid Flicks (Live) 22:30
Slow Magic (Live) 23:30
Fresh Things First (DJ set) 00:30

Keywords
Τυχαία Θέματα