Listen Up: Rage Against The Machine – ‘Killing In The Name Of’ (Demo version)

Ευτυχώς ή δυστυχώς, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον τα άλμπουμ που αγοράσαμε όταν πρωτοβγήκαν και μεγαλώσαμε μαζί τους επανεκδίδονται σε διάφορες deluxe εκδόσεις και κουτιά. ‘Nostalgia For An Age That Never Existed‘ που θα έλεγε και ο φίλτατος Biafra… Τελευταία προσθήκη το ντεμπούτο των Rage Against The Machine που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια κυκλοφορίας και επανακυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου σε τρεις εκδόσεις: 20th Anniversary Edition Deluxe Box

Set (2 Cd, 2 DVD, 1 Vinyl LP, 40 page booklet, poster), 20th Anniversary Special Edition (2 CDs, bonus DVD) και 20th Anniversary Edition single compact disc (αναλυτικά το tracklist κάθε έκδοσης εδώ).

Ακούστε παρακάτω την ακυκλοφόρητη ως τώρα demo έκδοση του πιο αναγνωρίσιμου ίσως κομματιού τους [via Guitar World] και δείτε τους να εκτελούν καταιγιστικά το ‘Take The Power Back’ ζωντανά το 1993 (και τα δύο θα υπάρχουν στις 2 πρώτες προαναφερθείσες εκδόσεις της επανακυκλοφορίας). Εγώ πάω να ξεθάψω το χιλιοπαιγμένο βινύλιο με το τσακισμένο εξώφυλλο από την δισκοθήκη μου….

Rage Against The Machine – ‘Killing In The Name Of’ (demo) [stream via soundcloud/Guitar World]

Rage Against The Machine – ‘Take The Power Back’ (Live at Vic Theater, 1993)

Keywords
Τυχαία Θέματα