Listen Up: Divine Fits – ‘Ain’t That The Way’ / ‘Chained To Love’

19:02 23/7/2013 - Πηγή: Mixtape


Όπως είναι γνωστό, τα μουσικά sites “ζητιανεύουν” για ενδιαφέρουσες μουσικές ειδήσεις καταμεσής του καλοκαιριού κάτι που όπως φαίνεται μυρίστηκαν οι Divine Fits, το εξαιρετικό side project του Britt Daniel (Spoon) και Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs). Έτσι, μετά το περσινό, αρκετά ενδιαφέρον ντεμπούτο album τους A Thing Called Divine

Fits, η συνεργασία μεταξύ των δύο συνεχίζεται με τo double A-side single Ain’t That The Way/ Chained To Love, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο 23 Ιουλίου μέσα από την Merge.

Όπως είναι φυσικό, τα 2 τραγούδια συνεχίζουν στο ίδιο μουσικό ύφος με το οποίο γνωρίσαμε τους Divine Fits και το οποίο κινείται ακριβώς κάπου ανάμεσα των Spoon και των Handsome Furs. Μάλιστα, οι δυο frontmen μοιράζονται τα φωνητικά σε κάθε ένα από τα δυο νέα τραγούδια με τον Daniel να αναλαμβάνει τα φωνητικά για το ‘Ain’t That The Way’ και τον Boeckner αντίστοιχα στο ‘Chained To Love’.

Εμείς με τη σειρά μας, ως ταγμένοι φανς των Spoon, θα πρέπει να προτιμήσουμε το ‘Ain’t That The Way’ το οποίο θα μπορούσε άνετα να είναι μια ακόμα επιτυχία των Spoon, oι οποίοι παρεμπιπτόντως αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας το follow up του τελευταίου τους album Transference που κυκλοφόρησε το 2010.

Divine Fits – ‘Ain’t That The Way’ [official lyric video]

Click here to view the embedded video.

Divine Fits – ‘Chained To Love’ [official lyric video]

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα