Τα ζώδια για Τετάρτη 6 Απριλίου!

11:48 6/4/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σου βάζει δύσκολα κι ίσως η επιμονή σου να γίνουν όλα όπως τα θες, να σε ρίξει τελικά «στα βαθιά», εκεί δηλαδή που ελλοχεύουν μεγάλα συμφέροντα και οι περισσότερες υποθέσεις είναι «στημένες» εκ των προτέρων. Και βέβαια μια… Μακιαβελική προσέγγιση του τύπου «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», μπορεί να σε ωφελήσει για την ώρα, από την άλλη πλευρά όμως, κάποια στιγμή θα κληθείς να πληρώσεις το τίμημα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να προσπαθήσεις

να «συντηρήσεις» παράλληλα το «πριν» και το «μετά». Μάλλον απαιτείται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ήρθε η στιγμή να την επιδείξεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν επικεντρωθείς στη γνώση και την πνευματική αναζήτηση, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, ίσως ταλαιπωρηθείς από αναπόφευκτες ζημιές ή ακόμη και την απώλεια χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Επιπλέον καλείσαι να αποφύγεις τον σκόπελο μιας έντεχνης χειραγώγησης που σε θέλει «πιόνι» στα σχέδια κάποιων άλλων.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλείσαι κυρίως να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή από ανεπιθύμητες παραβιάσεις, που μπορεί να θίγουν είτε εσένα, είτε τον άνθρωπό σου.
Κι επειδή πλέον οι μέθοδοι «καταγραφής» είναι πολύ προχωρημένες, έχε τον νου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με μεσάζοντες ή επίδοξους «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή σου, γι’ αυτό πρόσεχε!

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος έχει τον τρόπο να παρέμβει στα προσωπικά σου «δουλεύοντας» προς ίδιον όφελος. Ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε «εκμυστηρεύσεις» που στοχεύουν στην «σωτηρία» σου.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα