ΜadWalk 2016 by Aperol Spritz – The Athens Metro Mall Fashion studio

21:00 1/4/2016 - Πηγή: MAD

Είστε fashion addicts, style enthusiasts και πάνω απ’ όλα MadWalk aficionados; Ελάτε με τις φίλες σας στο Athens Metro Mall, φωτογραφηθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο fashion studio του ΜadWalk

by Aperol Spritz, ανεβάστε τη φωτογραφία σας στα social media με #AthensMetroMall #Madwalk16 by #ΑperolSpritz και ίσως εσείς βρεθείτε στις VIP θέσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά το MadWalk 2016 by ΑperolSpritz, κερδίζοντας ένα total makeover και VIP ticket!

Για πρώτη φορά το MadWalk by Αperol Spritz ανοίγει τα φώτα της πασαρέλας πριν από το μεγάλο event με ένα μοναδικό Sneak Preview στο Athens Metro Mall, προσκαλώντας όλες και όλους τους fashionistas να ζήσουν μια μοναδική fashion εμπειρία, που δεν έχει ξαναγίνει και σας στέλνει κατευθείαν στο MadWalk 2016 by Αperol Spritz!

Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 18:00 το Athens Metro Mall αποκτά ένα fashion φωτογραφικό πλατό όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά κομμάτια απο τις συλλογές των σχεδιαστών που θα συμμετέχουν στο MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

Μοναδικές δημιουργίες των Deux Hommes, Stelios Koudounaris, Loukia Kyriakou, Mi-Ro, Apostolos Mitropoulos, Orsalia Parthenis, Dimitris Petrou, θα αποκαλυφθούν σε μια μοναδική fashion φωτογράφηση πριν τη μεγάλη βραδιά μόνο για τους MadWalk Fans που θα έρθουν να συμμετάσχουν στo Fashion Studio στο Athens Metro Mall.

Οι Athens Metro Mall Fans θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επαγγελματική φωτογράφηση με haute couture ρούχα αλλά και να την σχολιάσουν με τις αγαπημένες τους Fashion Bloggers που θα βρίσκονται εκεί.

Μπείτε στη σελίδα του MAD TV στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή στο ειδικό tab http://goo.gl/09FNuW για το Fashion Studio του MadWalk by Aperol Spritz στο Athens Metro Mall και γίνετε και εσείς μέρος αυτής της fashion γιορτής!

Φωτογραφηθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο Fashion Studio και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε όχι μόνο VIP θέσεις για την μεγάλη βραδυα αλλά και ένα total makeover στα παρασκήνια του MadWalk by Aperol Spritz.

Μην ξεχνάτε, αυτό το Sneak Preview είναι για Fashion Addicts ONLY και αν η μόδα είναι η ζωή σας, ελάτε να ζήσετε από κοντά τον πυρετό των προετοιμασιών, τα φλας, το glam της πασαρέλας.

Σας περιμένουμε στο Athens Metro Mall!

Keywords
Τυχαία Θέματα