Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου

11:16 4/2/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε βρουν απέναντι τους. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, με ένα οικείο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα παλιό θέμα που ξαναβγαίνει στον «αφρό» και ζητά την λύση του

Ερωτικά
Το παρελθόν σε κυνηγά, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πτυχές, ειδικά στον σεξουαλικό

τομέα, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα που βίωσες παλαιότερα, σε καθορίζουν ακόμη.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα που ζητά την «κάθαρση» της. Παράλληλα όμως ευνοεί και την αναζωογόνηση μιας παλιάς φιλίας που είναι «δεμένη» με κοινούς αγώνες. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», αφού ενδέχεται να υπάρξουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση αντίδραση σου, είτε για καλό, είτε… όχι!

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε έναν κύκλο «παλιόφιλων», μπορεί να φέρει… αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή, αφού ενδέχεται να αναθερμάνεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο κάποτε υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος ή «μισός» έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητά να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα θέμα με νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας δοκιμασμένες λύσεις και εφαρμογές. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από συχνές διακυμάνσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε να… πανηγυρίζεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν δεν θα ισχύουν αύριο.

διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα