«Ο έρωτας μου με τον Θανάση ήταν κεραυνοβόλος.»

15:10 20/2/2012 - Πηγή: Myself

Η Άννα Δημητρίεβιτς σε συνέντευξη της στους Γιώργο Λιαγκα και Φαίη Σκορδα μίλησε για την διεθνή καριέρα της αλλά και την αγάπη της για την Ελλάδα: «Άρχισα με casting από τη Σερβία, με δεχτήκαν και έτσι άρχισα να δουλεύω ταξιδεύοντας σε όλο το κόσμο. Το 2001 ήρθα στην Ελλάδα και είπα τέλος θα μείνω εδώ για πάντα. Η Αθήνα είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου για μένα. Μου άρεσε ανέκαθεν να ταξιδεύω και να μαθαίνω τις ξένες κουλτούρες και τους πολιτισμούς, αλλά προέκυψε η Ελλάδα. Δεν απέκλισα την Σερβία πάντα πίστευα ότι θα γυρίσω σε αυτήν. Άλλωστε όταν έφυγα από εκεί ήταν στη ίδια κατάσταση που είναι σήμερα η Ελλάδα , σε αυτή τη περίπτωση όμως δε θα φύγω. Μένω εδώ και αντιμετωπίζω και τα εύκολα και τα δύσκολα.» 

Για τον έρωτα της με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τις δύο κόρες τους αποκάλυψε : «Τον Θανάση τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Μου έκανε το κλικ. Μου αρέσουν τα πάντα στο Θανάση, δε μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. Παντρευτήκαμε με πολιτικό και έχουμε τις δύο κόρες μας τη Ζωή και τη Σόφη. Είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου γιατί τα περνάω με τις κόρες μου. Όχι ότι δε κάνω δουλειές απλά δεν το κυνηγάω. Ο Θανάσης είναι ο κλασσικός άντρας δε βασίστηκε ποτέ στα δικά μου χρήματα. Το κλίμα μέσα στο σπίτι είναι όμορφο. Προσπαθώ να είμαι αυστηρή με τα παιδιά αλλά ο Θανάσης δε τα καταφέρνει, λέει “ναι” σε όλα.» Η Άννα Δημητρίεβιτς υποστήριξε μάλιστα πως θα έκανε γυμνή φωτογράφηση αν ήταν για την καμπάνια της Victoria Secret, πως περιποιείται το πρόσωπο της με θησαυρούς της φύσης όπως φρούτα, ελαιόλαδο, λεμόνι και μαύρη ζάχαρη ενώ εκμυστηρεύτηκε πως όταν νευριάσει κάνει ένα λεκτικό mix χρησιμοποιώντας ένα υβρεολόγιο με ελληνικά και σέρβικα. 

Άννα ΔημητρίεβιτςΠρωινό mouΘανάσης ΕυθυμιάδηςH Άννα Δημητρίεβιτς ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou» το πρωί της Δευτέρας. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΆννα Δημητρίεβιτς
Keywords
Τυχαία Θέματα