Μανούλα η Beyoncé

12:53 9/1/2012 - Πηγή: Myself

Γονείς έγιναν το βράδυ του Σαββάτου η Beyoncé και ο Jay-Z. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, η 30χρονη σταρ εισήχθη στο νοσοκομείο Lenox Hill της ανατολικής Νέας Υόρκης, χρησιμοποιώντας το όνομα Ingrid Jackson. Ο σύζυγός της, για να εξασφαλίσει

την ηρεμία της Βeyoncé, αλλά και απόλυτη εχεμύθεια, έκλεισε ολόκληρο τον 4ο όροφο του νοσοκομείου, πληρώνοντας 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Στον όροφο δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν ακόμα και τις κάμερες του ορόφου να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Το όνομα του διάσημου μωρού είναι Blue Ivy Carter, καθώς Carter είναι το επώνυμο του Jay-Z. 

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν μέσω Twitter στην ευτυχισμένη μανούλα ήταν η Rihanna, η οποία μάλιστα έγραψε: «Καλώς τη δεχτήκατε την πριγκίπισσά σας, Carter».

Μπορεί η Beyoncé να έγινε μανούλα, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει ήδη επαγγελματικά σχέδια, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό. «Είναι έτοιμη να δουλέψει» δήλωσε ο στιχουργός της The-Dream πριν από μερικές μέρες και όλοι τώρα περιμένουν να δουν, εκτός από την πρώτη φωτογραφία του μωρού, και την ίδια τη σταρ να δίνει το δικό της σόου τη βραδιά της απονομής των βραβείων Grammy. 

 

BeyoncéJay-ZNew York Daily NewsThe-DreamΣτις 7 Ιανουαρίου γεννήθηκε το πιο διάσημο μωρό της χρονιάς. Και το όνομά της είναι Blue Ivy Carter.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesBeyoncé
Keywords
Τυχαία Θέματα