Φωτοβολταϊκά: συνεργασία Advartia – Tigo Energy

16:33 24/9/2012 - Πηγή: Econews

Νέα συμφωνία διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού ανακοινώνει η ADVARTIA με την διεθνούς φήμης κατασκευάστρια εταιρεία βελτιστοποιητών ισχύος (power optimizers) Tigo Energy.

Η ADVARTIA αναλαμβάνει επίσημα ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της Tigo σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να ανταποκριθεί στις άμεσες

απαιτήσεις των πελατών της.

Η καινοτόμος τεχνολογία Tigo Energy παρέχει περισσότερη ενέργεια έως και 36,8%, ενεργή διαχείριση σκίασης και βελτιωμένη ασφάλεια για τις οικιακές και εμπορικές Φ/Β εγκαταστάσεις λόγω της δυνατότητας παρακολούθησης του σταθμού σε επίπεδο μονάδας (MPPT/panel). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Επιπλέον, μέσω της βελτιστοποίησης της παραγωγής του κάθε πλαισίου, αντιμετωπίζεται μία σειρά από πιθανά προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα και ευελιξία των Φ/Β εγκαταστάσεων. Η Tigo Energy συνεργάζεται στενά με κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς, παρέχοντας εξοπλισμό που είναι πιστοποιημένα συμβατός με το 100% των μετατροπέων και Φ/Β πλαισίων παγκοσμίως αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων.

Κύριος στόχος της ADVARTIA είναι η παροχή καινοτόμων λύσεων στο εξειδικευμένο δίκτυο των συνεργατών της, προκειμένου να εξασφαλίζεται η υψηλή απόδοση της Φ/Β μονάδας και ο περιορισμός του επενδυτικού κινδύνου. Μέσω σταθερών και μακροπρόθεσμων συνεργασιών με κορυφαίους κατασκευαστές, η εταιρεία εγγυάται την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, άμεση παράδοση και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα.

Η νέα συμφωνία της με την Tigo Energy επιβεβαιώνει και ενισχύει τη θέση της ADVARTIA μεταξύ των εταιρειών εμπορίας Φ/Β εξοπλισμού στην Ελλάδα. Χάρη στα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας optimizer που έχουν κερδίσει διεθνώς την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και επενδυτών, η ADVARTIA επιδιώκει να προωθήσει την υλοποίηση Φ/Β έργων με τα συγκεκριμένα προϊόντα, διασφαλίζοντας την ποιότητα, βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση και βιωσιμότητα της συνολικής επένδυσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα