Akraboot 4: Αντικλεπτικό σύστημα για φωτοβολταϊκούς σταθμούς από Advartia

H Advartia αναλαμβάνει επίσημος διανομέας του ειδικού αντικλεπτικού συστήματος για φωτοβολταϊκούς σταθμούς Akraboot v.4, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Solaris Energy Ltd σε όλη την ελληνική επικράτεια, προκειμένου να ενισχύσει τη φυσική και ενεργητική ασφάλεια των φωτοβολταϊκών πλαισίων έναντι κλοπών μέσω μίας διεθνώς κατοχυρωμένης πατέντας.

Το Akraboot 4 αποτελεί ένα ισχυρό «λουκέτο» που χρησιμοποιείται ανά ζευγάρι πάνελ, τα οποία συγκρατεί πάνω στις βάσεις

στήριξης. Η τέταρτη γενιά του Akraboot δίνει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ των λουκέτων της ίδιας στοιχειοσειράς, με συρματόσχοινο ή οπτική ίνα που ενεργοποιούν το συναγερμό του συστήματος, εάν κάποιος αποπειραθεί να αποσπάσει τα πάνελ.

Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί 100% αποτρεπτικά για οποιαδήποτε κλοπή, καθώς απαιτείται εξαιρετικά μεγάλος χρόνος για την αφαίρεση των πάνελ. Επιπλέον, το Akraboot λειτουργεί και σαν «σύνδεσμος» συγκράτησης με τις βάσεις στήριξης, βελτιώνοντας τη στερέωσή τους και ενισχύοντας την ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το Akraboot είναι κατασκευσμένο από εξαιρετικής αντοχής συνθετικά υλικά όπου με τις ειδικές χαλύβδινες ενισχύσεις προσφέρει αντοχή και σημαντική αντικλεπτική προστασία. Βάσει στατιστικών στοιχείων Ισραήλ, η εγκατάσταση του οδηγεί σε μείωση του ποσοστού κλοπής ανά περιστατικό μειώνεται κατά τουλάχιστον 90%. Το προϊόν είναι συμβατό με τους περισσότερους τύπους συλλεκτών και τοποθετείται με ευκολία, παρέχει τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης σε περίπτωση επισκευής και συντήρησης και προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένη κάλυψη σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα παθητικά μέτρα προστασίας κλοπής. Τέλος, είναι κατάλληλο για νέες αλλά και για υφιστάμενες Φ/Β εγκαταστάσεις.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας της, η ADVARTIA επιδιώκει να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των Φ/Β μονάδων, ελαχιστοποιώντας το πρόβλημα κλοπής των εγκατεστημένων Φ/Β πάνελ και προσφέροντας εξοικονόμηση πόρων για τους επενδυτές, η οποία δύναται να φτάσει και να ξεπεράσει τις αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Μακροπρόθεσμη ευθύνη της ADVARTIA είναι η συνεχής ανταπόκριση στις ανάγκες του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών με την προώθηση καινοτόμων προΐοντικών λύσεων υψηλής ποιότητας και την παροχή τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον εξοπλισμό που προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα