Survivor 2024 spoiler 11-4: Ποια θα βγάλει έξω η Χρύσα;

Survivor 2024 spoiler 11-4: Η επόμενη αποχώρηση είναι η πιο «βαριά» για τους παίκτες. Διότι, η το πάρτι της ένωσης είναι προ των πυλών. Ποια παίκτρια θα βγάλει πάλι εκτός παιχνιδιού η Χρύσα;

Η απορία παραμένει. Πως θα γλιτώσει αυτή τη φορά η Άιρα; Αυτό είναι όμως δευτερεύον. Διότι, η Χρύσα έχει πέντε νίκες σε μονομαχία παραμονής στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ… Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Το ένστικτο της επιβίωσης είναι σε υψηλά στάνταρ για την παίκτρια των Μαχητών.

Όσο ακόμα οι μονομαχίες είναι του χεριού της, τόσο θα πιστεύουμε

πως θα μπορεί να τα καταφέρει. Εκτίμησή μας είναι πως δεν κινδυνεύει να αποχωρήσει η Χρύσα αυτή την εβδομάδα. Κι ας είναι χαμηλά στα στατιστικά σε σχέση με άλλες παίκτριες.

Survivor 2024 spoiler 11-4: Έτσι κερδίζει…

Η Χρύσα έχει δύο ευκαιρίες να παραμείνει. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουμε ακράδαντα πως θα τα καταφέρει ξανά. Εκτός του ότι θα έχει ένα μπλε πάγκο να ουρλιάζει υπέρ της. Πάμε στο πρακτικό κομμάτι.

Ο ημιτελικός θα είναι με την Δώρα Νικολή. Οκ, δεν είναι εύκολος, μοιάζει 50-50. Ωστόσο, η Χρύσα τελευταία φέρνει περισσότερους πόντους από την αντίπαλό της. Επιπρόσθετα, παίζει περισσότερο κι αυτό τη βοηθάει.

Αν όμως δεν τα καταφέρει, θα έχει 2η ευκαιρία στον τελικό της μονομαχίας. Εκεί αντίπαλος θα είναι η Άιρα… Μόνο την κούρασή της έχει να φοβάται.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα