Ζητούν «αίμα» οι Ιταλοί μετά το φιάσκο

Ο ιταλικός Τύπος καταφέρεται κατά παικτών και τεχνική ηγεσίας, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, μέσω των μπαράζ. Οι γείτονες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σουηδίας και ήδη ζητούν να υπάρξουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα στη «σκουάντρα ατζούρα».

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έχει ως τίτλο «Τέλος» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ έπειτα από 60 χρόνια. Με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία, με τον Βεντούρα να παραιτείται: “Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο”. Δάκρια στο αντίο του
μεγάλου αρχηγού Μπουφόν. Όλοι σπίτι σας: για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Μοιάζει με την... αποκάλυψη».

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Corrire dello sport» αναφέρει στον τίτλο της: «Όλοι έξω». Επίσης, αναφέρει για τη ρεβάνς της Ιταλίας με τη Σουηδία: «Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια. Δάκρυα και απολογητικές δηλώσεις Μπουφόν στο αντίο του από την εθνική, αλλά δεν πρέπει να είναι ο μόνος».

Καυστική εμφανίζεται στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Tuttosport», η οποία αναφέρει: «Όλοι σπίτια». Και υπογραμμίζει στη συνέχεια: «Το αξίζαμε. Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ. Πήγε χρόνια πίσω με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία για τα μπαράζ, που δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να αποφύγει την ντροπή. Δεν συνεχίζει ο Βεντούρα. Ο Μπουφόν ανακοίνωσε με δάκρυα το αντίο από την εθνική».
Keywords
Τυχαία Θέματα