Βόμβα στα WRC από τον Οζιέ

Λίγο πριν την εκκίνηση του Ράλλυ Αυστραλίας που ξεκινά σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Σεμπαστιάν Οζιέ, απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και αφορούν το μέλλον του.

Με τον τίτλο του 2017 στις αποσκευές του ταξίδευσε στην Αυστραλία ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπορεί να ζει το παρόν και να απολαμβάνει τη δόξα του Πρωταθλητή όμως το μέλλον του είναι αβέβαιο όπως εκείνος δηλώνει:

«Είμαι 99% σίγουρος για το τι πρόκειται να κάνω το επόμενο έτος. Δεν θα οδηγώ για την Citroen» δήλωσε και συμπλήρωσε:
« Ή μένω στην MSport ή σταματώ. Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και θα σας τις ανακοινώσω σύντομα. Όσον αφορά τη Ford, δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο από ότι ανακοινώθηκε στην Ουαλία».

Η αμερικανική Ford, η οποία σταμάτησε τη χρηματοοικονομική της υποστήριξη στην ομάδα WRC, είναι πιθανόν να αποφασίσει να επενδύσει και πάλι στους αγώνες ράλλυ και να διευκολύνει μια νέα συμφωνία μεταξύ του Γάλλου οδηγού και της ομάδας του Μάλκομ Γουίλσον.

Όσο για τον αγώνα της Αυστραλίας δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ράλλυ όσον αφορά αυτούς, οι οποίοι ξεκινούν πρώτοι στις ειδικές διαδρομές. Όμως εγώ δεν ήρθα εδώ για να κοιτάζω το τοπίο».
Keywords
Τυχαία Θέματα