Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Τι πήρε ο Ντόντα

Η «χρυσή» κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση, είναι και επίσημα χωρισμένη από τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή ιππασίας,Αλβάρο «Ντόντα» Αφόσνο Ντε Μιράντα Νέτο.

Το συναινετικό διαζύγιο

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Ντόντα ζητούσε 400.000.000 δολ. ενώ σύμφωνα με το προγαμιαίο
συμβόλαιο είχε το δικαίωμα μόνο για 10 εκατομμύρια δολ..

Τελικά, Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό Bunte, το οποίο σε δημοσίευμα ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ. Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα.

Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε...

Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. Τώρα εκείνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της.

Η αρχή και το τέλος

Η πλέον 32χρονη Αθηνά Ωνάση και το 44χρονος Ντε Μιράντα Νέτο είχαν παντρευτεί το 2005. Μετά από έντεκα χρόνια, λέγεται ότι ο Ντόντα «πιάστηκε» απατά την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και έτσι δρομολογήθηκε το διαζύγιο.

Ο γάμος τους κατέληξε σε δικαστικές αίθουσες στο Βέλγιο, επειδή το ζευγάρι έμενε για χρόνια εκεί.

Πηγή: News.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα