Βαριά τιμωρία για Χιμένεθ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά την επανεξέταση της υπόθεσης, του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, σχετικά με την άσεμνη χειρονομία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε τον αποκλεισμό του για ακόμη 30 μέρες από τους αγωνιστικούς χώρους. Η αρμόδια επιτροπή, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τιμώρησε τον Ισπανό προπονητή για ένα ακόμη μήνα, κάτι που σημαίνει, πως συνολικά

η ποινή του θα φτάσει τις 45 μέρες, καθώς είχε ήδη εκτίσει 15 από την πρώτη του τιμωρία. Επιπροσθέτως ο κοόυτς της ένωσης θα καταβάλει και 10 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναιτωλικό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Λάρισα με τον Ουφάνο στον πάγκο της.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες.


Keywords
Τυχαία Θέματα