Τζόουνς: "Δεν είναι ο σκοπός μου να βγαίνω MVP"

Ο Λάκι Τζόουνς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε MVP της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και τόνισε ότι ο ίδιος θέλει να είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένα από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό
από την έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας, αφού μέτρησε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ με τους 33 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, αναδείχθηκε επίσης MVP της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο σημαντική είναι για σένα η ανάδειξη σου MVP της 8ης αγωνιστικής:
"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε κάθε αγώνα. Το σημαντικό με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη είναι ότι μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση και δύναμη, προκειμένου να παίζω καλά σε κάθε αγώνα. Δεν είναι ο σκοπός μου να βγαίνω MVP σε κάθε αγωνιστική, αλλά να είμαι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομάδα και να τη βοηθάω να έχει επιτυχίες και να παίρνει νίκες".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει ρυθμό για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη:
"Αυτές οι συνεχόμενες νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά πλέον παίζουμε καλύτερα, παίρνουμε νίκες και βελτιωνόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό, αν θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League".

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ στην Stoiximan.gr Basket League:
"Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε κανένα γήπεδο. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα, στην οποία πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να επιβιώσεις".

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και πως αισθάνεσαι στον ΠΑΟΚ:
Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ωραία πόλη για να ζει κάποιος. Τα πάντα είναι θαυμάσια στην ομάδα. Μου αρέσει κόσμος και ο τρόπος που μας υποστηρίζει, ενώ περνάω πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου. Όλα είναι υπέροχα".
Keywords
Τυχαία Θέματα