Τζάκσον, ο 17ος!

Ο Αμερικανός φορ ξεκίνησε από σήμερα (27/12) προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ κι έγινε ο δέκατος έβδομος παίκτης στη σεζόν που πήρε οδηγίες από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με τον Ντάρνελ Τζάκσον να φορά πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα έγινε σήμερα (27/12) η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φορ τέθηκε κανονικά στη διάθεση του νέου προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου,
κι έγινε ο δέκατος έβδομος παίκτης στη σεζόν, το όνομα του οποίου γράφτηκε στο ρόστερ του «Δικέφαλου».

Από τους προηγούμενους δεκαέξι, βεβαίως, οι τρεις αποχαιρέτισαν νωρίς. Η αναφορά γίνεται για τους Κέβιν Ντίλαρντ, Όουεν Κλάσεν και Μπράντον Τρις. Ο Τζάκσον, φυσικά, δεν φιλοδοξεί να κάνει κάτι ανάλογο, όπως δήλωσε κι ο ίδιος νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Ούτε κι ο ΠΑΟΚ θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι «ασπρόμαυροι» ελπίζουν να έχουν λύσει το πρόβλημά τους στις θέσεις των ψηλών με την απόκτηση του Τζάκσον.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να μέτρησε έναν παίκτη επιπλέον στη σημερινή προπόνηση, όμως, δεν είχε στη διάθεσή του και πάλι τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι άρρωστος. Ενδέχεται από αύριο να αρχίσει και πάλι να προπονείται ο Έλληνας παίκτης.

Αύριο το μεσημέρι, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παρευρεθεί στο παιδικό χωριό SOS, στο Πλαγιάρι, για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Μετά την προπόνηση, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας στο Μακεδονία Παλλάς (20:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα