Τσιντώτας: «Είχαμε τον κυρίαρχο ρόλο» (video)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας τόνισε ότι η ΑΕΚ είχε το «πάνω χέρι» στο ματς με τον Παναιτωλικό και απειλήθηκε μόνο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου για να φτάσει τελικά σε μια επιβλητική και καθοριστική νίκη.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

Για τις επεμβάσεις του στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου:

«Κατ' αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά
σε όλο τον κόσμο, ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι. Κινδυνέψαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου σε κάποιες φάσεις, χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Εντάξει, όταν χρειάζεται να είμαστε κι εμείς οι τερματοφύλακες εκεί πέρα, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κατάφερα, αντέδρασα σωστά στις δύο αυτές φάσεις και από εκεί και πέρα συνεχίσαμε, είχαμε τον κυρίαρχο ρόλο, καταφέραμε και πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας, σε μια δύσκολη έδρα, αν και ο Παναιτωλικός φέτος δεν έχει καλή πορεία. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου πρώτα και μετά το πρωτάθλημα, να καταφέρουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το πόσο βοηθάει έναν τερματοφύλακα μια καλή εμφάνιση σε ένα εκτός έδρας ματς:
«Σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, όμως, βοηθάνε πάρα πολύ και οι συμπαίκτες στο να είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Σίγουρα κι εγώ μπορώ να προσαρμοστώ πιο εύκολα στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαστε ένα πολύ καλό τιμ τερματοφυλάκων και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη θέση. Τώρα παίζω εγώ, δίνω εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ήταν το αποψινό το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ:
«Ναι, σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για μας, δεν πρέπει, όμως, να επαναπαυόμαστε. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το αν ήταν μήνυμα στον κόσμο για τη συνέχεια:
«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν, εμείς πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που για μία ακόμα φορά ήταν δίπλα μας σε ένα ακόμα παιχνίδι, κρίσιμο για μένα γιατί έπρεπε να μπούμε δυνατά στο νέο έτος, να δείξουμε ότι δεν πτοηθήκαμε από το προηγούμενο αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε τη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα