«Τρίποντη» ραψωδία από τη Χίμκι κόντρα στην Εφές (video)

Με μπροστάρη τον Σβεντ (25π.) και εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα (17/35), η Χίμκι επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στο 8-5, σε αντίθεση με την Εφές που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 3-10.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και αυτό φάνηκε από την αρχή, που ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο παίρνοντας προβάδισμα με 26-19.

Το δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο η τούρκικη ομάδα έδωσε την απάντησή της και με σωστή άμυνα πάνω στον Σβεντ και βασίζοντας την επίθεσή της στο πικ εν ρολ, έριξε τη διαφορά και κατά
διαστήματα πέρναγε και μπροστά με μικρά προβαδίσματα δύο και τριών πόντων.

Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως άνηκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα του Έλληνα τεχνικού με τους Ρώσους να μπαίνουν αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο.

Ο Σβεντ ήταν σε τρομερή κατάσταση και τράβαγε και τους συμπαίχτες του προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ρώσος έβαλε 6 τρίποντα, ο Μόνια άλλα 3, εκ των οπίων το ένα από τα 9 μέτρα και έτσι κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά που την κράτησε μέχρι τέλους.

Εκτός του Σβεντ, διακριθείς και ο Γκιλ Άντονι με 16π και 6ρ.

Από τους ηττημένους Μακόλουμ και Σιμόν έκανα πολύ καλό παιχνίδι με 20 και 16 βπόντους αντίστοιχα, αλλά εν τέλει ήταν απελπιστικά μόνοι για να χαρίσουν στην ομάδα τους τη νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα