Τρεις αποβολές και … πενήντα κίτρινες

Ολα στη ζωή είναι θέμα … ισορροπίας. Στο ποδόσφαιρο, μια από τις πιο σημαντικές είναι αυτή που ανάμεσα στο πάθος, στον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, στη διάθεση γι’ αποτελεσματική άμυνα, στη δύναμη και στην … υπερβολή των παραπάνω αλλά κι ακόμη περισσότερων.

Μια … υπερβολή (;) που κρίνεται υποκειμενικά από τον εκάστοτε διαιτητή, βοηθό, τέταρτο και τιμωρείται με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Ενα θέμα που για τον ΠΑΟΚ στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, του είχε κοστίσει σημαντικότατα ανοίγοντας – τότε – ατέρμονες συζητήσεις
ως προς την αντικειμενικότητα εκείνων των – προ ετών – αποφάσεων, για την πειθαρχία εντός της ομάδας και πολλές άλλες παρεμφερείς.

Εχοντας συμπληρώσει το πρώτο μισό της σεζόν λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» μετρούν τρεις κόκκινες (σ.σ. Κουλούρης, Μπίσεσβαρ και Μακ) αλλά και πενήντα κίτρινες κάρτες! Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται έχοντας από πέντε έκαστος ο Δημήτρης Πέλκας, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κι ο Κάρλος Ζαμπράνο, παρότι ο Περουβιανός έχει ν’ αγωνιστεί από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν κι είχε αποβληθεί με δυο κίτρινες. Ακολουθούν οι Μάτος και Σάκχοφ με τέσσερις ο κάθε ένας, ενώ από τρεις έχουν οι Τσίμιροτ, Μαουρίσιο κι Ελ Καντουρί. Στην κατηγορία των δύο καρτών είναι οι Δεληγιαννίδης, Λέοβατς (σ.σ. δεν υπολογίζεται), Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Κάτσε (σε 282’ συμμετοχής) και Ρέι, ενώ η … πολυπληθέστερη είναι αυτή της μιας στην οποία βρίσκονται οι Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Λημνιός, Μακ, Βιεϊρίνια. Τα …. μητρώα των υπολοίπων παραμένουν … λευκά.
Keywords
Τυχαία Θέματα