Θεοδωρίδης: "Δεν μπορούν να έρχονται στο Καραϊσκάκη αυτοί οι διαιτητές" (video)

Παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που μίλησε στον Νίκο Γαβαλά.

Αναλυτικά:

"Είμαι ενθουσιασμένος παρόλο που κάναμε λάθη που δεν γίνονται ούτε από παιδικές ομάδες, προσφέροντας γκολ. Κάναμε 5-6 λάθη αλλά συνήλθαμε με μία εχθρική και πολύ πονηρή διαιτησία. Έδειξαν ψυχή τα παιδιά, ο Ανσαριφάρντ ήταν πολύ καλός όπως και ο Τζούρτζεβιτς.
Συγχαρητήρια σε όλους, ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Έχουμε μεταφέρει στον κόσμο να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Έχετε ξαναδεί διαιτητή να κάνει καθυστερήσεις μόνος του στο πρώτο ημίχρονο και να κάνει καθυστέρησε 2 και 3 λεπτά και να διδάσκει τους παίκτες; Η δουλειά του είναι να σφυρίζει. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε τουλάχιστον 30 αν όχι 40 φορές καθυστέρηση. Του έδειξε μία κάρτα για άλλα παράπτωμα και ο Προρό μόλις άργησε λίγα δευτερόλεπτα την πρώτη φορά πήρε κάρτα.

Υπήρχαν λανθασμένα οφσάιντ και από τους δύο λάινσμαν. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Δεν μας έδωσαν το πέναλτι, πάλι κερδίσαμε, έχουμε υπερομάδα. Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Τρία παιχνίδια την εβδομάδα και σε τι έδρες.

Εύχομαι να συνέλθει η ομάδα τελείως, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, βλέπω άλλο σθένος και αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Το θέμα της διαιτησίας μας απασχολεί πολύ. Αυτοί οι διαιτητές δεν μπορούν να έρχονται στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος δεν αντέδρασε καθόλου, δεν έκανε το παραμικρό, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά, θα πάμε πολύ καλά.

Την Τρίτη παίζουμε με τη Γιουβέντους, έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Θα βραβεύσουμε και τον Μπουφόν, το ήθελε και ο ίδιος πολύ όπως μας είχε πει στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, θέλουνε δεν θέλουνε".
Keywords
Τυχαία Θέματα