Θέλει να παραμείνει πρώτη η ΑΕΚ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα της δώσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15 Novasports2HD). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μια ακόμα νίκη και μια καλή εμφάνιση, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα
από το τι θα κάνουν οι διώκτες τους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ζήτησε από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μη βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μάνταλο, Γιόχανσον, Βράνιες και Τσόσιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Τσιντώτα στην εστία και τους Λαμπρόπουλο και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Γκάλο αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Κονέ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Χριστοδουλόπουλος, Λόπες και Λιβάγια θα είναι οι τρεις της επίθεσης της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα