Τεννές: "Θα κάνουμε δύο μεταγραφές ακόμα"

Μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται στην Λαμία όπως είπε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου με τον Σάββα Παντελίδη να τονίζει πως "περισσότερο το χάσαμε εμείς".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τεννέ:

«Σπουδαία νίκη μετά από πολλά αποτελέσματα που δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει την ευρωπαϊκή έξοδο. Ξεχνάμε όμως τη χαρά της νίκης, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Λαμίας, προχωράμε παρακάτω», είπε αρχικά.

Για την 100η
του νίκη στην καριέρα του: «Πολύ λίγη σημασία δίνουν οι προπονητές στα στατιστικά. Δουλειά του είναι να οδηγεί την ομάδα στην επίτευξη των στόχων του. Το γεγονός πως συνδυάστηκε η 100η νίκη με τα γενέθλια του Αναστασιάδη, αυτό είναι το καλύτερο».

Για τον ερχόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά: «Θα παλέψουμε για το Κύπελλο, έχουμε τις πιθανότητές μας, γνωρίζουμε πως ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις: «Θα κάνουμε δυο κινήσεις ακόμα, ένας για την άμυνα κι ένας για την επίθεση. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Με τον Άρσε κολλάμε διότι υπάρχει περιορισμός στους ξένους, ο Βουό έχει κάνει τα χαρτιά του να γίνει Πορτογάλος, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα εκεί, τότε μπορεί και να κολλήσει η περίπτωσή του. Θα δούμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παντελίδη:

"Ηταν ένα παιχνίδι η συνολική του εικόνα μου δίνει την αίσθηση ότι περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά το κέρδισε ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι σε κανένα σημείο του αγώνα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Απλά τις στιγμές που ήμασταν ανώτεροι δεν καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεχθήκαμε επίσης ένα τέρμα που φέρει ευθύνη η άμυνα μας αλλά έχει υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες. Από εκεί και έπειτα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά σίγουρα δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, όποιος πετυχαίνει το γκολ παίρνει την νίκη. Καλή συνέχεια στην Λαμία. Εμείς βάζουμε το κεφάλι κάτω γιατί πρέπει να ανασυνταχτούμε. Το πρόβλημα δεν είναι να πέσεις αλλά να σηκωθείς".

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η αναμέτρηση: "Στο πρώτο ημίχρονο βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή ενώ δεν είχαμε απειληθεί ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Θα πρέπει όμως να τελειώσουμε τις φάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χωρίς βιασύνη. Αυτό ζήτησα στο ημίχρονο από τους παίκτες μου. Ζήτησα συγκέντρωση στο αμυντικό μας πλάνο και στην επίθεση να έχουμε καλύτερες επιλογές, γιατί στο πρώτο μέρος οι επιλογές μας δεν ήταν καλές".
Keywords
Τυχαία Θέματα