Τα πλάνα του Γκαρθία για την Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που "τρέχουν" ένα σερί οκτώ νικών, εντός έδρας έχουν απολογισμό επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Θράκης έχει πάρει το τρίποντο στους δύο αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει στο 2018, με τη Λαμία και τον Πλατανιά. Μακριά
από τα Πηγάδια έχει νίκησε σε τέσσερις αγώνες, έφερε μία ισοπαλία και γνώρισε τρεις ήττες.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μάριν, τον τραυματία Ελαμπντελαουί και τον ανέτοιμο Οτζίτζα Οφόε. Εκτός πλάνων του είναι και οι Καρσελά, Μάρτινς, Ιβουσιτς, όπως και ο Βούκοβιτς που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Βερόνα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης. Περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνουν οι Προτό, Φιγκέιρας, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Μιραλάς, Φορτούνης, Σεμπά ή Πάρντο και Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς έχει εκτός πλάνων του τους τιμωρημένους Μεχία, Μπαξεβανίδης, και Κίκε και τους τραυματίες Λουσέρο και Μπρίτο. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα