Τα παιδιά υποδέχονται το 2018 στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος»

Στην Πάτρα θα γίνει το καλωσόρισμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο 2018. Εκατόν πενήντα έξι παιδιά από διάφορες πόλεις της χώρας θα υποδεχτούν το νέο έτος καταθέτοντας έντονη διάθεση και αγωνιστική ποιότητα στα τραπέζια του 6ου ανοιχτού πρωταθλήματος της σεζόν. Θα συγκεντρωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγία Αλεξιώτισσα (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) και θα βρεθούν στο κέντρο της προσοχής για το αναπτυξιακό τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος». Το καθιερωμένο όπεν γίνεται για 8ηχρονιά
στη σειρά και αφιερώνεται στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κι επί σειρά ετών μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Η Τ.Ε. μνημονεύει και με αυτόν τον τρόπο έναν άνθρωπο, που πρόσφερε πολλά στο πελοποννησιακό πινγκ πονγκ και παράλληλα τιμά με καλή οργάνωση και κατάλληλες αγωνιστικές συνθήκες τις μικρές ηλικίες. Διοργανώνει τους αγώνες σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων και φιλοδοξεί να παρουσιάσει και φέτος μία απολύτως ικανοποιητική εικόνα για όλους. Το τουρνουά θα έχει ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ. Από αύριο στη διεύθυνση https://www.twitch.tv/ihatz. Επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.openpatras.com, όπως και στην ιστοσελίδα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων http://www.ttscore.io/event/55# θα δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.
Θα γίνουν επτά ηλικιακές κατηγορίες και θα χρησιμοποιηθούν 11 τραπέζια. Οι 156 τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 23 νέους, 17 νεάνιδες, 35 παίδες, 24 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 19 παγκορασίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Προέρχονται από σωματεία της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης, της Αθήνας, των Χανίων, της Ηλείας, της Κορινθίας, των Ιωαννίνων και φυσικά της Πάτρας. Πολλοί κορυφαίοι αθλητές των ηλικιών τους θα διατηρήσουν ψηλά αγωνιστικό επίπεδο και συναγωνισμό. Τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι ο Γιάννης Δαμιανής και ο Γεράσιμος Πετρής στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, ο Ιάκωβος Αϊβατίδης και ο Παναγιώτης Αδριανός στους παίδες, η Δέσποινα Μυτακίδου και η Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες, ο Σωτήρης Μούσιας και ο Ανδρέας Καρυπίδης στους παμπαίδες, η Νεφέλη Καφάτου και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις παγκορασίδες, ο Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπάλης και ο Μιχαήλ Μπιτχαβάς στους μίνι παμπαίδες. Και τις δύο μέρες η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 08:40. Την πρώτη μέρα η συνολική διάρκεια αναμένεται να ξεπεράσει τις 12 ώρες. Την Κυριακή οι τελικοί έχουν υπολογιστεί για τις 13:40 και θ ακολουθήσουν η τελετή λήξης και οι απονομές. Δεκαεφτά εταιρείες στηρίζουν τη διοργάνωση. Χορηγοί των αγώνων είναι τα ξενοδοχεία Delfini Hotel, Airotel, Maison Grecqe, Achaia Clauss, Mediterranee Πάτρας, τα προϊόντα Xenia, το γάλα Πρώτο, το σούπερ μάρκετ LIDL, το κατάστημα Κουλού Λουκούμι, το καφενείο Το Παναχαϊκόν, η βιομηχανία Μοκετών Ι. Σακαλίδης Α.Ε., η ταβέρνα-μεζεδοπωλείο το Κοράλλι, η PIZZAFUN και το εστιατόριο Umammy. Στην ιστοσελίδα των αγώνων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και προσφορές των χορηγών για τις ημέρες των αγώνων. Επίσης, χορηγοί επικοινωνίας είναι η τοπική εφημερίδα «Πρωινή γνώμη» και οι ιστοσελίδες Marka sport και gnomip.gr.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 4ΗΜΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.Στο ομοσπονδιακό προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ολοκληρώθηκε σήμερα η μίνι συγκέντρωση προετοιμασίας για επίλεκτους νεαρούς αθλητές. Άρχισε την Τρίτη και τελείωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου ν’ αναχωρήσουν εγκαίρως κάποια παιδιά για την Πάτρα και το αναπτυξιακό τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος». Στο καμπ είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν 11 αγόρια και κορίτσια: Οι νέοι Γιάννης Δαμιανής, Γεράσιμος Πετρής, Κωνσταντίνος Στάμου, Δημήτρης Στάμου, οι νεανίδες Ελισάβετ Τέρπου, Γεωργία Χατζάκη, Αγγελίνα Δεβελέκου, οι παίδες Ιάκωβος Αϊβατίδης, Αλέξανδρος Μαδέσης, Σωκράτης Γιαννούτσος και η κορασίδα Δέσποινα Μυτακίδου. Προπονήθηκαν και μόνοι τους και με αθλητές των προεθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών (ήταν παρών και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, που ήρθε από τη Γερμανία για τις γιορτές). Την επίβλεψη είχαν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Βατσακλής και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος. Μετά το χτεσινό απογευματινό πρόγραμμα οι προπονητές έκοψαν στο Σ.Ε.Φ. βασιλόπιτα (ήταν παρούσα και η Μαρία Χριστοφοράκη παρότι παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού). Ο Γιάννης Παπαδάκης ήταν ο τυχερός και βρήκε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σ’ ένα λάστιχο.
Keywords
Τυχαία Θέματα