Τα είπαν Πέτγουεϊ-Γιαννάκης

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ διεμήνυσε μέσω twitter πως θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με τον Αμερικανό να έχει τετ α τετ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην προπόνηση του Άρη την Κυριακή και τα πάντα να παραμένουν «ανοιχτά».

Ο Πέτγουεϊ μετέφερε στον προπονητή των «κίτρινων» πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα στα δύο επόμενα παιχνίδια της, με την Αβελίνο για το Champions League
και τον ΓΣΛ Φάρο (18/11) για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια, καθώς θα υπάρχει διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, λόγω των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, να σκεφτεί και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αβελίνο (14/11), αφήνοντας πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/11).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλυσε ενδελεχώς την ιταλική ομάδα στους παίκτες του, με προβολή οπτικού υλικού και στην πορεία έδωσε εντολές, σε πρακτικό επίπεδο, στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου. Με ατομικό πρόγραμμα κινήθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο δεξί ώμο, από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο αισθάνεται και ο Κιθ Μπένσον. Παραμένει, επίσης, το πρόβλημα στο δεξί ισχίο για τον Κουάμε Βον, εξαιτίας του οποίου ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός πλάνων για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα