Στην παράταση η Οστάνδη 86-84 την Βόννη

Σ’ έναν αγώνα γκραν γκινιόλ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ, η Οστάνδη επικράτησε στην έδρα της, της Βόννης στην παράταση με 86-84 (κ.α. 70-70).

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη σε όλη την διάρκεια, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στην Βόννη που προηγήθηκε με 17-21, ενώ το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο με την Οστάνδη να παίρνει τα ηνία του ματς και να προηγείται στο ημίχρονο με 38-33.

Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στην απόλυτη ισορροπία
με 55-55.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με 68-70 με τρίποντο του Τζούρισιτς, αλλά στα 8.1 η Οστάνδη έφερε το ματς στα ίσια με τον Τζεκίρι.

Στην τελευταία επίθεση η Βόννη αστόχησε με τον Τζούρισιτς και το ματς πήγε στην παράταση.

Με καλάθι του Ζούπμτιτς στα 10.7’’ η Βόννη μείωσε σε 85-84 και μια βολή του Τζεκίρι έκανε το 86-84. Στα τελευταία 8’’ ο Μάγιο αστόχησε σε σουτ τριών πόντων με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Σαλουμού με 22 πόντους, ενώ ο Τζεκίρι είχε 7 πόντους και 9 ριμπάουντ. Πολύτιμες βοήθειες από Λσισί και Μάιερς με 10 πόντους έκαστος.

Μια ομάδα μόνος του στην επίθεση για την Βόνη ο Μάγιο με 28 πόντους ενώ ο Ντιλέο πρόσθεσε άλλους 13. Κανείς άλλος παίκτης της Βόννης δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων.
Keywords
Τυχαία Θέματα