Στην παράταση η Κύμη

Το πεντάλεπτο της παράτασης χρειάστηκαν Κύμη και Κολοσσός για να λύσουν τις διαφορές τους κι εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι, με περισσότερες δυνάμεις και επικράτησαν με 93-89. Η Κύμη βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη και στην κανονική περίοδο όταν με κάρφωμα του Κάισερ προηγήθηκε 77-74, όμως, ο Κολοσσός με τρίποντο του Χάρις 18 δεύτερα πριν το τέλος ισοφάρισε στους 77 πόντους. Σε αυτό το απόγευμα ωστόσο του ΜακΦάντεν που τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους έχοντας 14/24 σουτ, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ, η Κύμη ήταν τουλάχιστον δύσκολο να χάσει.

Καλύτερος
και πιο σταθερός ο Κολοσσός σε όλο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Χαλκίδα. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη τα πήγαν σε όλα καλά στο πρώτο ημίχρονο εκτός από το μαρκάρισμα του ΜακΦάντεν, ο οποίος επιθετικά έδειχνε ασταμάτητος. Από την άλλη όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φανταστική τριάδα στην δική τους επίθεση. Γκρίφιν, Μπρέι και Τζόουνς έδειχναν να έχουν μεγάλη όρεξη για μπάσκετ και πέτυχαν το 80% των πόντων της ομάδας του στο πρώτο εικοσάλεπτο (35-39).

Παρά του ότι στο πρώτο μέρος ο Κολοσσός ήταν καλύτερος και έχει έναν εκπληκτικό Τζόουνς, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς του αγώνα και πήραν τη νίκη.

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 7(1), Οκεαφόρ 4, ΜακΓκι 9, Μακφάντεν 42(8), Σμιθ 17(1), Τσαγκαράκης 5, Τζόουνς, Κάισερ 9, Μπάρλος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 17(2), Χάρις 15(1), Σχίζας, Μπρέι 14(2), Ράιτ 6, Τζόουνς 22, Μπιλής, Σταμάτης 10(2), Τσαλμπούρης 3(1), Γουέαρ 2.
Keywords
Τυχαία Θέματα