Σπάχια: «Δεν νομίζω ότι όλο το παιχνίδι εξαρτάται από τον Σπανούλη»

Δεν λαμβάνει υπόψη του την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπασκόνια ο Νέβεν Σπάχια, που μίλησε ξεχωριστά για την επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

«Στόχος για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι. Μετά το ρεπό που είχαμε, κάναμε μία καλή προπόνηση και θα έχουμε άλλη μία το επόμενο πρωί, την ημέρα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε, για να
νικήσουμε, ακόμη κι αν θα είναι πολύ δύσκολο. Σε αυτή τη λίγκα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ταξίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός νίκησε για το πρωτάθλημα της χώρας του σχεδόν με σαράντα πόντους και γι’ αυτό θα είναι έτοιμος για εμάς, ασχέτως το τι έγινε κόντρα στην Μπασκόνια» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μακάμπι ενόψει του ματς της Τρίτης για να προσθέσει:

«Πάντα κάνει τη διαφορά ο Σπανούλης όταν είναι στο παρκέ, αφού είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Όμως, δεν νομίζω ότι όλο το παιχνίδι εξαρτάται από αυτόν, αλλά από όλη την ομάδα. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και γι’ αυτό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».
Keywords
Τυχαία Θέματα