Σφαιρόπουλος: «Καλύτερα ο ΜακΛιν» (video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε μιλώντας στην κάμερα του Novasports ελπίδες για την συμμετοχή του Τζαμέλ ΜακΛιν κόντρα στην Χίμκι, ενώ τόνισε ότι η προσεχής αντίπαλος δεν στηρίζεται μόνο στον Σβεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Νικήτα Αυγουλή, λίγο πριν την αναχώρηση
της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από το «Ελ. Βενιζέλος

Για τη νίκη επί της Μακάμπι και την ευκαιρία που είχε να ξεκουράσει παίκτες: «Θα απαντήσω μόνο στο δεύτερο σκέλος γιατί το χθεσινό ματς το ξεχάσαμε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Ήταν καλό το ότι είχαμε μία άνεση στο σκορ για να δώσουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες που τις χρειάζονταν. Πρέπει να παίξουμε αύριο συγκεντρωμένοι και πάλι στο πλανο μας και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον Σβεντ: «Ο Σβεντ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επίθεσης της Χίμπκι, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το ότι έχει και πολλούς άλλους παίκτες που σμοράορυν και μπορούν να σε σκοτώσουν. Θα έχουν και τον Χάνικατ που δεν ήταν στο πρώτο γύρο. Έχουν μία πλειάδα παικτών που παίζουν πολύ καλά, με τον Σβεντ να προεξέχει στην επιθετική πολυφωνία».

Για το αν το απρόβλεπτο μπάσκετ της Χίμκι είναι πρόβλημα και για το γεγονός ότι ο Σβεντ μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει το παιχνίδι της: «Δεν το καταστρέφει, υπάρχουν βραδιές που βάζει 30 πόντους, σε άλλες 22, 25 ή 20 αλλά και πάλι κερδίζει η Χίμκι. Σίγουρα ο Σβεντ παίρνει την μερίδα του λέοντος στο σκορ και την δημιουργία, αλλά πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Είναι πολύ καλοί στο τρανζίσιον και όλοι τρέχουν. Υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού τους που είναι στοχευμένα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αλλοιώσουμε αυτό που θέλουν να κάνουν».

Για το σερί νικών στις «διαβολοβδομάδες»: «Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και πάντα υπολογίζω σε όλους. Όλοι έχουν τον ρόλο τους και όλοι πρέπει να παίζουν με βάση αυτόν για το καλό της ομάδας. Έτσι πορευτήκαμε μέχρι τώρα και έτσι θα πορευόμαστε μέχρι το τέλος».

Για την κατάσταση του ΜακΛιν: «Είναι λίγο καλύτερα. Έχουμε μεγάλο ταξίδι και θα δούμε μέσα στο αεροπλάνο πώς θα είναι η μέση του. Θα δούμε και μετά το ταξίδι και κυρίως αύριο με τις θεραπείες που κάνει και όλη την διαδρομή μέχρι το παιχνίδι, για να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει ο οργανισμός του».
Keywords
Τυχαία Θέματα