Σε απόγνωση ο Εμπουέ

Από το ζενίδ στο ναδίρ μέσα σε λιγότερα από δέκα χρόνια έφτασε ο Εμανουέλ Εμπουέ, αποκαλύπτοντας στον αγγλικό Τύπο ότι σκέφτεται σοβαρά την αυτοκτονία!

Ο 34χρονος παλαίμαχος αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Γαλατάσαραϊ και Σάντερλαντ, αποκάλυψε στην Sunday Mirror ότι έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο του παππού που τον μεγάλωσε, αλλά και τον χαμό του αδελφού του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο πρώην διεθνής άσος, πήρε
διαζύγιο από την σύζυγό του Ορελί, η οποία κέρδισε δικαστικά όλη την περιουσία του αλλά και την κηδεμονία των τριών παιδιών του. Όπως τόνισε, πλέον κοιμάται στην έπαυλή του στο Ένφιλντ καρδιοχτυπώντας ότι οποιαδήποτε στιγμή οι αρχές μπορεί να του χτυπήσουν την πόρτα για κατάσχεση.

«Ζητώ από τον Θεό να με βοηθήσει. Μόνο αυτός μπορεί να πάρει από το μυαλό μου τις σκέψεις αυτοκτονίας. Δεν έχω λεφτά για δικηγόρο. Είμαι στο σπίτι μου αλλά φοβάμαι γιατί δεν ξέρω ποια στιγμή θα έρθει η αστυνομία. Μερικές φορές κλείνω τα φώτα γιατί δεν θέλω κανείς να ξέρει ότι είμαι μέσα. Βάζω πράγματα πίσω από την πόρτα για να μην ανοίγει. Στο ίδιο μου το σπίτι. Πάλεψα πολύ για να το αποκτήσω αλλά τώρα φοβάμαι. Άλλες φορές κοιμάμαι σε μία φίλη μου, στο πάτωμα του σπιτιού της, γιατί δεν θέλω να ενοχλώ τα παιδιά της. Ακόμα και τα ρούχα μου τα πλένω μόνος μου γιατί δεν έχω ούτε λεφτά να αγοράσω πλυντήριο. Τα χέρια μου είναι σκληρά σαν να δουλεύω σε φάρμα. Θέλω να το παλέψω γιατί όλο αυτό είναι άδικο», είπε ο Εμπουέ και συνέχισε:

«Με πληγώνει που δεν βλέπω τα παιδιά μου. Παλιά με έπαιρναν τηλέφωνο αλλά όχι τώρα. Με πονάει να είμαι μακριά τους».

Ο Εμπουέ, δηλώνει ότι δεν κατάφερε ποτέ να κάνει καλή διαχείριση των εκατομμυρίων που έβγαλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τώρα ζηλεύει βλέποντας παλαιούς συμπαίκτες του όπως ο Τιερί Ανρί:

«Ντρέπομαι για την κατάστασή μου όταν βλέπω τον Ανρί, αλλά νιώθω ευτυχισμένος γι' αυτόν. Όταν βλέπω στην τηλεόραση παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί ή αντιμετώπισα, σκέφτομαι ότι έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί. Κοιτάζοντας πίσω λέω στον εαυτό μου ότι ήμουν αφελής. Τα λεφτά που έβγαζα τα έδινα στην σύζυγό΄μου για τα παιδιά μας. Έστειλα πίσω στο σπίτι 7 εκατομμύρια λίρες. Ό, τι μου έλεγε να υπογράψω, το υπέγραφα».

Όπως τόνισε ο Εμπουέ, υπάρχουν και άνθρωποι που τον βοηθούν, όπως ο πρώην παίκτης της Πόρτσμουθ, της Νιούκαστλ και του Ολυμπιακού, Λομανά Λούα - Λούα.
Keywords
Τυχαία Θέματα