Ράσταβατς: «Αυτά μας στέρησαν την πρόκριση»

Σε δύο σημεία στάθηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, σχετικά με τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Κυπέλλου, μετά τη σημερινή (10/1) αναμέτρηση με την ΑΕΛ στα Πηγάδια.

«Και στα δύο παιχνίδια με την Λάρισα είχαμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Μας στοίχισαν δύο πράγματα την πρόκριση. Το πρώτο ήταν ότι δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στην Λάρισα
πολύ εύκολα και το δεύτερο η δική μας αποβολή σήμερα (10/1)», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρβος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να πάρουμε πολλά πράγματα σήμερα αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πρεσάρουμε με παίκτη παραπάνω Δώσαμε τα πάντα αλλά πλέον σκέφτομαι αποκλειστικά τον Πανιώνιο».

Επιπλέον, έκανε αναφορά στους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας του, αλλά και στον Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς: «Κάποια πράγματα είναι καινούργια για εσάς αλλα όχι για μένα και για το πρόγραμμα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Οι νέοι παίκτες δουλεύουν, παίρνουν ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύονται. Όσο για τον Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, όλοι μπορείτε να δείτε την ποιότητά του. Είναι περίοδος προσαρμογής γι’ αυτόν κι ελπίζω να είναι καλύτερος στη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα