Ρ. Λουτσέσκου «Μεγάλο πάθος»

Οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των ομάδων αυτές τις ημέρες και δη των ξένων σε μέσα της εκάστοτε πατρίδας του είναι ο … κανόνας κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα της χώρας του ανέφερε χαρακτηριστικά: « Το Κύπελλο στην Ελλάδα, είναι όπως το Champions League.

Είναι το ίδιο σύστημα. Υπάρχει η φάση των ομίλων, που παίζεις τρία παιχνίδια, μετά τα προημιτελικά,
οι ημιτελικοί και ο τελικός. Εμείς έχουμε πάρει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ στο πρωτάθλημα είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό. Ηταν ένα δύσκολο διάστημα, γιατί έπρεπε να ξεπεράσουμε μία δύσκολη κατάσταση» και συνέχισε: «Τώρα, έχουμε ένα αβαντάζ, γιατί έχουμε τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην έδρα μας. Παίξαμε επτά παιχνίδια στην έδρα μας και οκτώ εκτός στον πρώτο γύρο και κερδίσαμε όλα τα ματς στην Τούμπα. Πάνε 32 χρόνια από τότε που κατέκτησε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, το θέλουν όλοι απεγνωσμένα! Ολοι μιλούν για αυτό, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το να το ονειρεύεσαι, πρέπει να το κατακτήσεις». Και κατέληξε αναφερόμενος σε μια από τις πλέον εντυπωσιακές του εμπειρίες από τη μέχρι τώρα θητεία του στον πάγκο του «Δικεφάλου»: « Σε μία προπόνηση της ομάδας, ήρθαν στο γήπεδο 14000 φίλαθλοι! Ήταν κάτι απίστευτο, γενικά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πάθος».
Keywords
Τυχαία Θέματα