Προχωράει η πώληση του Λουντ

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να προχωρήσει άμεσα το θέμα της παραχώρησης του Ρόμπιν Λουντ, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία του, για να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, μέχρι τέλος του μήνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” αναμένεται να έχουν επαφές με τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φινλανδού παίκτη. Οι δυο πλευρές θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία για την αποζημίωση που θα λάβει το “τριφύλλι” για
την παραχώρηση του παίκτη και η οποία αναμένεται να φτάσει τις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ.

Ο Λουντ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν φέρεται να επιθυμεί μια μετεγγραφή σε κάποια αγγλική ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από το νησί. Τα χρήματα από την παραχώρηση του Λουντ θα διατεθούν άμεσα για την πληρωμή των παικτών της ομάδας, προκειμένου να μην αποκτήσουν αυτοί δικαίωμα προσφυγής στο τέλος του μήνα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού περιμένουν έσοδα και απο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να τα διαθέσουν στη συνέχεια στην κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας. Δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και νέας παραχώρησης, πέρα από αυτή του Ρόμπιν Λουντ, καθώς μέχρι στιγμής δε φαίνεται στον ορίζοντα κάποια άλλη λύση για τα οικονομικά προβλήματα των “πράσινων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα