Παρακολουθεί Νταρμιάν, Τζαπακόστα η Ρόμα

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν στρέψει την προσοχή τους οι διοικούντες τη Ρόμα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού παρακολουθούν τον Ματέο Νταρμιάν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ντάβιντε Τζαπακόστα της Τσέλσι.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν επενδύσει στον Ρικ Καρσντορπ το καλοκαίρι, αλλά εκείνος πήγε στη Ρώμη με τραυματισμό στο πόδι και επιπλέον υπέστη ζημιά στον χιαστό, στο ντεμπούτο του με την ομάδα.

Εκτός από τους
Νταρμιάν και Τζαπακόστα, στη λίστα του διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, περιλαμβάνονται ο Αλέις Βιδάλ της Μπαρτσελόνα και ο Σίμε Βρσάλικο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η πρόταση για τον Νταρμιάν είναι ήδη έτοιμη. Ο Ιταλός διεθνής είναι σε θέση να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και η ευελιξία του αυτή ανεβάζει την αξία του, ενώ και ο ίδιος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Λιγότερο πιθανή περίπτωση είναι ο Τζαπακόστα, που μετακινήθηκε στην Τσέλσι μόλις το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή από την Τορίνο. Μέχρι τώρα έχει εννέα συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα