Πανηγυρίζει και … περιμένει

Η Εθνική Περού είναι κάτι το πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο για τον Κάρλος Ζαμπράνο, που τα τελευταία χρόνια δε συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του για θέματα εξωαγωνιστικά.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να συμμετέχει – έστω και διαδικτυακά – στους πανηγυρισμούς για την τεράστια επιτυχία της πατρίδας του να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από – σχεδόν – τέσσερις δεκαετίες. Σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά, κάτω από μια φωτογραφία της κερκίδας συμπατριωτών του που
πανηγυρίζουν έξαλλα:

«Μετά από τριάντα έξι χρόνια, μπορούμε να απολαύσουμε τη χώρα μας σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευχαριστώ για όλα. Ευλογημένοι οι ποδοσφαιριστές μας, ο καθένας ξεχωριστά, για την χαρά που έδωσαν σε όλους τους Περουβιανούς. Και θυμηθείτε πως η Εθνική στηρίζεται από καλούς και … καλούς. Το να περπατήσεις μαζί τους στο δρόμο της επιτυχίας είναι εύκολο, όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά όμως, εκεί μπορείς να δεις τους αληθινούς οπαδούς της ομάδας. Απόλαυσε το Περού». Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύμα, η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, μπορεί να του ανοίξει εκ νέου την πόρτα της Εθνικής, καθώς το πρόσχημα της έλλειψης αγωνιστικής δράσης δεν υφίσταται πλέον κι η αξία του λογίζεται ως αδιαμφισβήτητη τόσο αγωνιστικά όσο και σ’ επίπεδο προσωπικότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα