Νίκη οξυγόνο με αυτογκόλ για τον Πλατανιά! (video)

Νίκη χρυσάφι για τον Πλατανιά που πήρε τρίποντο μετά από 3.5 μήνες, το αυτογκόλ του Φαβάρο Αμαράλ έκρινε την αναμέτρηση. Για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Λεβαδειακός δεν κατόρθωσε να κερδίσει τους Κρητικούς.

Ψήφισε και καθόρισε τον MVP και το BestGoal της Αγωνιστικής!

Παιχνίδι τελικός για τον ουραγό Πλατανιά στα ηλιόλουστα Χανιά με τους Κρητικούς να προέρχονται από 12 διαδοχικές ήττες, με τελευταία νίκη
αυτή της 5ης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη.
Σε καλύτερη μοίρα οι Βοιωτοί προέρχονταν από νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, τελευταία φορά που πήρε βαθμούς εκτός έδρας ήταν 7η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Μανουέλ Ρόκα παρέταξε την ομάδα του με τον Κλιάϊτς κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα με Σκαρντοβέλι, Καρυπίδη και Ντικαμονά, τέσσερις στο χώρο της μεσαίας γραμμής με Κοροβέση, Μάλσα, Δημούτσο και Αγγελόπουλο, τον Πετρόπουλο στην κορυφή και τους Ενσικουλού και Κασάλιτσα να τον πλαισιώνουν.

Ο Ζοζέ Ανιγκό παρέταξε την ομάδα με τον Επασί στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα με Φαβάρο και Λεονάρντο στα στόπερ, Ντιόγκο αριστερά, Τσαμπούρη δεξιά, δύο αμυντικά χαφ, Νουάνκο και Μητρόπουλο,τον Μαρκόφσκι στην κορυφή και από πίσω τριάδα με Γιουσούφ αριστερά, Γιακουμάκη δεξιά και τον Σουμπίνιο ελεύθερο.

Οι Βοιωτοί απείλησαν πρώτοι με τον Γιακουμάκη να αγγίζει το γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Απάντησε στις ευκαιρίες ο Πλατανιάς με τον Κασάλιτσα να μην αησυχεί ιδιαίτερα τον Επασί. Κατοχή για τους αγχωμένους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Λεβαδειακό όμως να δείχνει πιο απειλητικός με τον Γιουσούφ να σημαδεύει το δοκάρι στο 18ο λεπτό. Καλή στιγμή για τον Πλατανιά πάλι με τον Κασάλιτσα να δοκιμάζει το πόδι αλλά ξανά να μην ανησυχεί τον Επασί στο 22ο λεπτό.

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου Πλατανιάς και Λεβαδειακός δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ο Ρόκα πέρασε τον Ντουαλά στην επανάληψη με τον Καμερουνέζο να δημιουργεί την πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους. Σε καλή θέση ο Επασί σε ετοιμότητα όπως και στην προσπάθεια του Κοροβέση ένα λεπτό αργότερα. Στο 66' ξανά ο Ντουαλά έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Επασί.

Μόνιμη πηγή κινδύνου ο Ντουαλά ενόχλησε και πάλι τον Επασί που είχε ξανά την απάντηση, ο Δημούτσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Πλατανιά στο ματς στην εξέλιξη της φάσης. Στο 75ο έκανε αισθητή την παρουσία του ο Λεβαδειακός με τον Τσαμπούρη και τον Γιακουμάκη να μην μπορούν να νικήσουν τον Κλιαϊτς.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε 11 λεπτά πριν από το τέλος με τον Βραζιλιάνο Φαβάρο στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Πετρόπουλο έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:(Ρόκα) Κλιαϊτς,Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης,Ντικαμονά (46'Στάμου),Κοροβέσης, Μάλσα, Δημούτσος,Αγγελόπουλος
(78'Ουές),Ενσικουλού, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά),Πετρόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:(Ανιγκό) Επασί, Τσαμπούρης,Φαβάρο,Λεονάρντο,Ντιόγκο, Μητρόπουλος,Νουάνκο (81' Σαβαντόγκο),Γιουσούφ, Γιακουμάκης,Σουμπίνιο
(71'Νιάσε), Μαρκόφσκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα