Νίκες κορυφής για τις ομάδες της Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στο ματς της 13ης αγωνιστικής ήταν και αρκετά αποτελεσματική μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της!

Το γρήγορο προβάδισμα της Ατλέτικο στη Βαλένθια και το γήπεδο της Λεβάντε, από το αυτογκόλ του Ρομπέρ στο 5ο λεπτό, έδωσε από νωρίς το πάνω χέρι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που διατήρησε την υπεροχή σημειώνοντας κι ένα ακόμη γκολ με τον Γκαμεϊρό λίγο πριν το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης.
Η Ατλέτικο με περισσότερη
άνεση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 0-3 πάλι από τον Γκαμεϊρό στο 59ο λεπτό κι απέναντι στην «λευκή πετσέτα» που πέταξαν οι γηπεδούχοι ήρθε και το 0-4 από τον Γάλλο φορ Γκριεζμάν στο 65’. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα έκανε το 0-5 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε αρκετά να καταβάλλει τις αντιστάσεις της Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν φοβήθηκε να παίξει ανοιχτά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου απαντώντας δύο φορές στα γκολ των Μπενζεμά (9') και Κασεμίρο (21') με τα τέρματα των Ρολάν (18') και Κάστρο (58'). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε την ανακούφιση στη "βασίλισσα" διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Στη Σεβίλλη η Μπέτις είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Χιρόνα βρήκε την ουσία παίρνοντας προβάδισμα με τον Πορτού στις καθυστερήσεις.
Κανείς βέβαια δεν περίμενε αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά παρά τον ρυθμό που έδιναν με την πίεσή τους οι γηπεδούχοι. Ο Μεξικάνος Γκουαρντάντο έκανε το 1-1 στο 85ο λεπτό. Η ομάδα του πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά στο 94’ ο Πορτού έκανε το 1-2. Το ματς δεν είχε τελειώσει καθώς στην επόμενη φάση ο Κριστιάν Τέγιο διαμόρφωσε το τελικό 2-2

Τα σημερινά αποτελέσματα :

Αλαβές – Εϊμπάρ 1-2 (92’ Μπουργκούϊ – 33’ Τζορντάν, 69’ Τσάρλες)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα 3-2 (9’ Μπενζεμά, 21’ Κασεμίρο, 76’ Κριστιάνο Ρονάλντο – 18΄Ρολάν, 58’ Κάστρο)
Ρεάλ Μπέτις – Χιρόνα 2-2 (85’ Γκουαρντάντο, 95’ Τέγιο – 46’, 94’ Πορτού)
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5 (5' Ρομπερ αυτογκολ, 30',59' Γκαμεϊρό, 65',68' Γκριεζμάν)
Keywords
Τυχαία Θέματα