Νέο στραβοπάτημα της Αϊντχόφεν

H PSV έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της, αφού έμεινε σε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 με αντίπαλο τη Χρόνιχεν στο παιχνίδι της 16ης μέρας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Οιφιλοξενούμενοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Φαν Χίνκελ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7'. Ο Ράμσελααρ πέτυχε το 0-2 δέκα λεπτά αργότερα, με την άμυνα των γηπεδούχων να μην ανταποκρίνεται στις δυσκολίες του αγώνα. Το φάουλ του Φαν Νιφ στο 31' έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του Φάμπερ, όμως ο Λοσάνο κέρδισε πέναλτι από
τον Φάρμερνταμ και ο Φαν Χίνκελ από τα 11 μέτρα σημείωσε το 9ο δικό του γκολ στη σεζόν διαμοφώνοντας το 1-3.

Η Χρόνιχεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με πέναλτι για χέρι του Φαν Χίνκελ και εκτέλεση του Βέλνταϊκ που πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Κοκού απείλησε για 4ο γκολ αρχικά με κεφαλιά του Ντε Γιόνγκ και στη συνέχεια με σουτ του Φαν Χίνκελ όμως ο τερματοφύλακας Παντ έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 70' πρώτα ο Μαχί με κεφαλιά ανάγκασε τον Ζουτ να επέμβει και στη συνέχεια ο Μπακούνα αστόχησε σε κεφαλιά. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τε Βίερκ.

Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού είναι σε απόσταση 5 βαθμών από την 2η Αλκμααρ, ενώ η Χρόνιχεν έπιασε την Εξέλσιορ στους 17 απέχοντας 4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα