Νέα ήττα από την Ολλανδία για την Εθνική

Ακόμη μία ήττα γνώρισε η Εθνική χάντμπολ των Ανδρών, στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 28-23 (ημίχρονο 15-14) από την Ολλανδία στη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγώνες.

Η ελληνική ομάδα, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τζηρά, ήταν ανταγωνιστική ως τα μέσα του β΄ ημιχρόνου, ακολουθώντας... κατά πόδας τους «οράνιε», ενώ προηγήθηκε για πρώτη και μοναδική φορά στο παιχνίδι (16-15) στο
ξεκίνημα του β΄ μέρους. Μετά το 45ο λεπτό, οι Ολλανδοί με ένα σερί 4-0 ξέφυγαν 24-19 και έφτασαν και στο +7 (28-21), «καθαρίζοντας» το ματς και παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή (14/1) στην πόλη Ακσαράι, απέναντι στην Τουρκία. Την ίδια ημέρα η Ολλανδία υποδέχεται το Βέλγιο και χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Γραμματικός): Κωστακίδης, Μωραϊτης, Μυλωνάς 1, Μάλλιος 4, Λοϊζος, Κρητικός 2, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 11, Ιωάννου, Δέσπος, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος 3, Ζαμπούνης 2

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Έρλινγκουρ Ρίτσαρντσον): Ραβενσμπέργκεν, Κόιμαν, Ζ.Μπάιγενς, Ντ.Μπάιγενς 4, Λέεντερς 2, Σλούιτερς 3, Λ.Στάινς 1, Σάγκεν 6, Μπάαρτ, Ι.Στάινς, Κ.Σμιτς 5, Ανταμς 3, Γ.Σμιτς, Μπουμχάουβερ 4, Τζέρι, Εϊλερς.
Keywords
Τυχαία Θέματα