Να αλλάξει όνομα και να πληρώνει τον κόσμο για να βρίζει!

Πολύ πλάκα έχει η πρωταθλήτρια ήδη στο σαμπιονά Παρί. Ούτε τα οκτώ γκολ σε βάρος της Ντιζόν δεν μπορεί ανέτως να πανηγυρίσει στην έδρα της (δεν είναι ρεκόρ στη Ligue1, έχει βάλει και εννιά εκτός έδρας στην Τρουά), γιατί καλείται για μια ακόμη φορά να ασχοληθεί με τα καπρίτσια των ακριβοπληρωμένων αστεριών της. Δηλαδή του… Νεϊμ-άρες, μάρες κουκουνάρες!

Ο «πληρώνετε εισιτήριο για να με δείτε, είμαι ένας και μοναδικός, όλα γυρίζουν γύρω μου» Νεϊμάρ έφυγε από τη νεφοσκεπή Βαρκελώνη γιατί δεν άντεχε άλλο στη σκιά του Μέσι (παίρνει τίτλο και χωρίς Νεϊμάρ) και πήγε στο ομιχλώδες Παρίσι για να συμπεριφερθεί ως… Άιφελ χωρίς Πύργο!

Την πρώτη φορά δημιουργεί θέμα για τα πέναλτι και τον σουτέρ. «Καβάνι» λέει ο κόουτς Έμερι, «εγώ θα πάρω μπάλα και θα εκτελέσω» απαντά ο Βραζιλιάνος, τσακώνεται δημοσίως πριν την εκτέλεση με τον Ουρουγουανό, στον οποίο ο ιδιοκτήτης Κελαϊφί προτείνει χρηματική απολαβή για να παραιτηθεί του δικαιώματος-εντολής εκτέλεσης πέναλτι, προκειμένου να παραμείνει παρα-χαϊδεμένος ο Νεϊμάρ!

Ο ζογκλέρ της μπάλας μέτρησε τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ της ομάδας του με τη Ντιζόν, αλλά ενοχλήθηκε πάλι από τις επιδοκιμασίες του κόσμου που δεν τρώει κουτόχορτο προς τον Καβάνι και αποχώρησε με μια μπάλα στα χέρια στα αποδυτήρια χωρίς να συμμετάσχει στους ομαδικούς πανηγυρισμούς με τον κόσμο (μικρότητα; Μπα. Μεγαλοψυχία!).

Κι αυτό γιατί δεν άφησε (αφού αυτός αποφασίζει για όλα, αυτός θα έκανε στην άκρη) τον Καβάνι να χτυπήσει το πέναλτι, όπως ζητούσε ο κόσμος, για να γίνει ο Ουρουγουανός ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων με 157 γκολ (είχε ισοφαρίσει το γκολ του Ιμπραχίμοβιτς στο ματς). Ιστορική βραδιά για τον Καβάνι στη σκιά του Νεϊμάρ; Μπα!

Δεν έχει άλλη επιλογή πλέον ο Κελαϊφί για να έχει το κεφάλι του ήσυχο: να βγάλει ταρίφα για όλους τους οπαδούς στο «Παρκ Ντε Πρενς», να τους πληρώσει για να φωνάζουν μόνο «Νεϊμάρ» και να βρίζουν τον Καβάνι. Και επίσης να μετονομάσει την ομάδα σε Παρί Σεν Νεϊμάρ!

Το πρωτάθλημα στη Γαλλία έχει κριθεί από τα τέλη Νοεμβρίου, στο Λιγκ Καπ ακολουθεί τέλη Ιανουαρίου ημιτελικός εκτός έδρας με την Ρεν (σε δυο ματς η Παρί έχει βάλει δέκα γκολ στην ομάδα της Βρετάνης!), το κύπελλο είναι φαβορί για να το κατακτήσει και πάλι, κοινώς πάει για τρεμπλ στη χώρα και κρας-τεστ με Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη Ρεάλ που μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να διακριθεί για να σώσει, ό,τι δεν σώζεται. Ο λόγος στον… Άιφελ Νεϊμάρ Τζούνιορ!
Keywords
Τυχαία Θέματα