Μουρίνιο: «Σέβομαι απεριόριστα τον Μπενίτεθ»

Στους λόγους για τους οποίους σέβεται απεριόριστα τον συνάδελφό του της Νιούκαστλ Ράφα Μπενίτεθ, αναφέρθηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Ολντ Τράφορντ.

Ο αγώνας αυτός φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπους στην Πρέμιερ Λιγκ τους δύο τεχνικούς μετά τον Αύγουστο του 2007, όταν ο Μουρίνιο ήταν στην Τσέλσι και ο Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.

Οι δυο τους έχουν μεγάλη ιστορία αντιπαραθέσεων αρχής γενομένης από το 2004. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο
σημειώθηκε το 2015, όταν η γυναίκα του Μπενίτεθ είχε σχολιάσει ότι ο σύζυγός της καλείται συχνά να βάλει σε τάξη το χάος που δημιουργεί ο Μουρίνιο.

Η κυρία Μπενίτεθ αναφέρθηκε προφανώς στις τρεις περιπτώσεις που ο Ισπανός ανέλαβε ομάδες ως διάδοχος του Πορτογάλου, σε Ιντερ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σέβομαι τον Μπενίτεθ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Εκείνος και εγώ έχουμε το προνόμιο να συμπεριλαμβανόμαστε στη λίστα των λίγων προπονητών που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Τον σέβομαι απεριόριστα», επέμεινε ο Μουρίνιο.

«Θα χαρώ πολύ και να τον δω και να τον χαιρετήσω και να δω τις ομάδες μας να αναμετρώνται. Στην ουσία, δεν πρόκειται παρά για ακόμα ένα παιχνίδι. Ξέρω πώς παίζει η Νιούκαστλ και πώς προετοιμάζει ο Μπενίτεθ την ομάδα του, οπότε θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα