Μουρίνιο: «Είμαι απλά τεμπέλης!»

Στην απόλυτη δέσμευση που αισθάνεται απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο προπονητής της Ζοσέ Μουρίνιο, εξηγώντας στους οπαδούς ότι μένει ακόμα σε ξενοδοχείο λόγω της... τεμπελιάς του!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μετακομίσει ακόμα σε σπίτι από το 2016 που αντικατέστησε τον Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, ενώ η σύζυγός του διαμένει ακόμα στο Λονδίνο.

Η απόφασή του να μην προχωρήσει στην αγορά μόνιμης κατοικίας φαίνεται ότι έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις και αμφιβολίες σχετικά με τη μακροπρόθεσμη παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ.

«Είμαι
πολύ τεμπέλης και μου αρέσει να ζω στο ξενοδοχείο, οπότε σας διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας επειδή ζω σε ένα μικρό δωμάτιο. Στην πραγματικότητα είναι διαμέρισμα μέσα σε ξενοδοχείο, όπου έχω όλες τις ανέσεις και ό,τι θέλω. Είναι σαν να ζω σε κανονικό σπίτι», εξήγησε ο Μουρίνιο.

«Μην ανησυχείτε. Είμαι άνετα και νιώθω χαρούμενος. Αν ήμουν σε ένα σπίτι που δεν θα μου άρεσε, σε ένα μέρος που δεν θα μου άρεσε, μακριά από τους συνεργάτες μου, θα ήμουν πολύ λυπημένος και δεν θα λειτουργούσα σωστά», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα